Over mij

Mijn naam is Mariëlle. De "Mar" van MarGo! De "Go" is afkomstig van Gonnie, mijn vriendin met wie ik MarGo in 2019 gestart ben.  

Als klein meisje was ik altijd creatief bezig: tekenen, naaien, timmeren… Alles vond ik leuk om te doen. Maar om er je werk van te maken? Ik koos voor een studie Rechten. Ondertussen bleef ik creatief bezig en dromen van werken met mijn handen.        

Dromen, durven… doen?! Ik besloot mijn hart te volgen. En nu is MarGo een feit! Naast mijn mooie werk bij Present Zwolle kan ik nu ook zorgen voor fysieke persoonlijke presentjes. Ontwerpen en creëren: fantastisch om te doen!

Na bijna 5 jaar samen MarGo te hebben opgebouwd tot een mooi bedrijf, ben ik sinds 2024 alleen verder gegaan. Gonnie stopte om persoonlijke redenen. Ik kijk terug op een hele mooie samenwerking en ben trots op wat we samen bereikt hebben. Daarom ben ik verder gegaan onder de naam MarGo - by Mariëlle. 

Ik vind het heel waardevol om mensen blij te kunnen maken met een persoonlijk cadeau!

Dromen blijf ik ook doen: wat zou het mooi zijn om de samenwerking met SEIN een vervolg te geven en in een (eigen) fysieke winkel werkplekken te kunnen bieden aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zorg en welzijn combineren met ondernemerschap: dat lijkt me fantastisch!

      

 

 

 

 

© 2019 - 2024 MarGo | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel