Waar vind je onze MarGo cadeaus?

Je vindt onze Zwolse-MarGo-cadeaus ook bij diverse andere Zwolse winkels!

Een mooie kans om onze mooie cadeaus niet alleen online, maar ook in het echt te zien en te voelen! 

We zijn enorm trots op onze mooie samenwerking met:

 • Van der Velde in de Broeren in het centrum van Zwolle (Achter de Broeren 1-3)

De mooiste boekhandel van Nederland! Daar vind je ook MarGo-cadeaus met onze Zwolle-ontwerpen. Wij zijn trots op deze leuke samenwerking!

 • Het Zwolse Balletjeshuis in het centrum van Zwolle (Grote Kerkplein 13)

Wat een leuke winkel! Naast de heerlijke Zwolse Balletjes en ander traditioneel snoepgoed vind je in dit gezellige winkeltje ook Zwolse streekproducten en Zwolse souvenirs. Veel van onze Zwolle-cadeaus hebben daar ook een mooie plek in onder andere onze eigen kast.

 • Trotz Kids en lifestyle in Zwolle Stadshagen (Belvederelaan 107)

Voor de mooiste (baby)kleding, kraamcadeautjes, lifestyle producten en andere cadeautjes ben je bij Trotz aan het juiste adres. In de leukste cadeauwinkel van Stadshagen vind je dus ook onze MarGo-cadeaus!

 • Slijterij Stroomberg Zwolle in het winkelcentrum van Stadshagen (Wade 104)

In deze mooie slijterij en wijnhandel, met een uitgebreid assortiment aan wijnen, bieren, whisky's en cadeau-artikelen vind je een heerlijke wijn met ons Peperbus-etiket!

 • Slijterij en wijnhandel Bartels in het centrum van Zwolle (Diezerstraat 124)

Deze Zwolse slijterij uit 1877 verkoopt de lekkerste whisky's, wijnen en likeuren. Nu dus te koop met mooie Zwolse glazen! 

 • Schuttelaar Wijnen & Geschenken in het centrum van Zwolle (Blijmarkt 17-19)

Dit 100% familiebedrijf bestaat al sinds 1875. Schuttelaar is gespecialiseerd in bijzondere wijnen, chocolade en geschenken. En nu vind je er ook onze wijnglazen, serveerplanken en wijnflessen met ons Peperbus-ontwerp (heerlijke Merlot en Chardonnay Viognier uit 2021). 

 • Boerderijwinkel Dijklandhoeve vlakbij Stadshagen (Luttekeweg 1)

In deze gezellige boerensupermarkt worden niet alleen heerlijke biologische versproducten van de boeren van De Zwolse Stadslanderijen verkocht, maar ook diverse leuke cadeaus. Veel MarGo-cadeaus hebben daar nu ook een mooie plek gekregen. 

 • Boerderijwinkel De Vreugdehoeve  bij de Vreugderijker Waard (Zalkerveerweg 20)

In de winkel van de Vreugdehoeve worden zijn zowel heerlijke eigengemaakte als streekproducten verkrijgbaar. Iets leuks cadeau geven? Ook dat vind je in deze mooie winkel. Nu aangevuld met diverse MarGo cadeaus.

 • Academiehuis Grote Kerk Zwolle in het centrum (Grote markt 18)

Een inspirerende plek in het centrum van de stad om te leren, te verrijken, te luisteren, te kijken, te ontdekken ... en te shoppen! In het winkeltje worden allerlei Zwolse cadeaus verkocht en nu dus ook onze tassen met ons Peperbus- en Sassenpoortontwerp. 

Onze Kamper cadeaus met ons Broederpoort ontwerp vind je in deze winkels:

 • The ReadShop Bos in het centrum van Kampen (Oudestraat 41-43)

ReadShop Kampen heeft een ruim en uitgebalanceerd assortiment tijdschriften, wenskaarten, kantoorartikelen, boeken en cadeaus. Onze Kamper MarGo cadeaus hebben daar nu ook een mooie plek.

 • Touristinfo Kampen in de Stadskazerne (Oudestraat 216)

Ook in Hanzestad Kampen is een hoop te ontdekken. Bij het Tourist Informatiepunt helpen ze je graag op weg bij je ontdekkingstocht door Kampen en de IJsseldelta. Je vindt er ook leuke Kamper cadeaus en nu dus ook MarGo cadeaus met ons ontwerp van de mooie Broederpoort.

Ook samenwerken?

Leuk! Stuur een mail naar info@mar-go.nl en we nemen contact met je op!

© 2019 - 2024 MarGo | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel