Onze samenwerking met SEIN

We werken met veel plezier samen met Activiteitencentrum Fonteinkruid van SEIN (Stichting Epilepsie Instellingen Nederland)*.

Vier enthousiaste dames pellen het snijwerk van diverse MarGo-ontwerpen:  

Ze werken mee aan de voorbereiding van onder andere deze MarGo-cadeaus:

Aan dit logo op een kaartje of sticker, herken je hun werk. De QR-code aan de achterkant van het kaartje verwijst naar deze pagina. 

Wat ze er zelf van vinden? We hebben het ze gevraagd!: 

"Ik hou van priegelwerk. Daarom vind ik het werk leuk van MarGo." & "Leuk om dit werk te doen. Ook omdat MarGo leuke dingen ermee maakt. En ik word er rustig van als ik eraan werk." & "Ik vind het werk leuk en ontspannend, want ik hou van priegelwerk."  

Een medewerker schrijft het volgende over onze mooie samenwerking:

Hoi,

Wij zijn activiteitencentrum Fonteinkruid. Naast arbeidsmatige werkzaamheden voor bedrijven, maken wij onze eigen producten met veel zorg en aandacht. Je kunt denken aan kraamcadeautjes, decoratie en kaarten.

We hebben een mooie en enthousiaste samenwerking met MarGo, waarbij wij werkzaamheden voor hen verrichten en zij een mooi plekje in hun “digitale winkel” voor ons vrijmaken.

Ben je benieuwd geworden naar onze creaties? Kom dan gerust eens bij ons langs aan het Fonteinkruid in Zwolle. Tot snel!

Activiteitencentrum Fonteinkruid
Fonteinkruid 115
Zwolle
arbeidgroep@sein.nl
038-8457250
Geopend: maandag t/m vrijdag 09.00-16.00 uur

* SEIN is een expertisecentrum voor epilepsie en slaapgeneeskunde. SEIN helpt mensen om zo goed mogelijk met epilepsie en slaapstoornissen te leven. Naast (poli)klinieken, slaap-waakcentra, school voor speciaal  onderwijs, heeft SEIN ook woonlocaties en vele vormen van dagbesteding. Eén daarvan is Activiteitencentrum Fonteinkruid.  


 

© 2019 - 2024 MarGo | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel