SEIN

Sinds december 2021 werken we samen met Activiteitencentrum Fonteinkruid. Al vier bewoners verrichten werkzaamheden voor MarGo. Ze zijn vooral betrokken bij het uitwerken van onze Zwolle-cadeauartikelen.

Wij zijn enorm blij met deze toppers en de medewerkers van SEIN.

SEIN staat voor Stichting Epilepsie In Nederland. SEIN helpt mensen  om zo goed mogelijk met epilepsie en slaapstoornissen te leven.

Naast (poli)klinieken, slaap-waakcentra, school voor speciaal  onderwijs, heeft SEIN ook woonlocaties en vele vormen  van dagbesteding. Eén daarvan is activiteitencentrum Fonteinkruid.  

Een medewerker schrijft het volgende over onze mooie samenwerking:

Hoi,

Wij zijn activiteitencentrum Fonteinkruid. Naast arbeidsmatige werkzaamheden voor bedrijven, maken wij onze eigen producten met veel zorg en aandacht. Je kunt denken aan kraamcadeautjes, decoratie en kaarten.

Sinds december 2021 hebben we een mooie en enthousiaste samenwerking met MarGo, waarbij wij werkzaamheden voor hen verrichten en zij een mooi plekje in hun “digitale winkel” voor ons vrijmaken.

Ben je benieuwd geworden naar onze creaties? Kom dan gerust eens bij ons langs aan het Fonteinkruid in Zwolle. Tot snel!

Activiteitencentrum Fonteinkruid
Fonteinkruid 115
Zwolle
arbeidgroep@sein.nl
038-8457250
Geopend: maandag t/m vrijdag 09.00-16.00 uur


 

© 2019 - 2023 MarGo | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel