Wat tijdens een wandeling in de bossen van Nunspeet begon als een enthousiast idee, is nu een echte onderneming! MarGo door Mariëlle en Gonnie: vriendinnen, creatievelingen en nu ook collega’s! 

Mariëlle 

Als klein meisje was ik altijd creatief bezig: tekenen, naaien, timmeren… Alles vond    ik leuk om te doen. Maar om er je werk van te maken? Ik koos voor een studie Rechten. Ondertussen bleef ik creatief bezig en dromen van werken met mijn handen.        

Dromen, durven… doen?! Ik besloot mijn hart te volgen. En nu is MarGo een feit! Naast mijn mooie werk bij Present Zwolle kan ik nu ook zorgen voor fysieke persoonlijke presentjes. Ontwerpen en creëren: fantastisch om te doen! Ik vind het heel waardevol om mensen blij te kunnen maken met een persoonlijk cadeau!!            

Gonnie

Van verpleegster naar mede-eigenaar van MarGo! 

Ook ik was vaak creatief bezig en ben dat samen met mijn hobby stylen ook altijd blijven doen. Ondanks dat het mij super leuk had geleken om er mijn beroep van te maken heb ik er toendertijd toch voor gekozen om een opleiding in de Zorg te gaan volgen. Na jaren met veel plezier in de zorg te hebben gewerkt en daarnaast verschillende stylingopdrachten te hebben gedaan, is het nu zover en maak ik van mijn hobby mijn beroep!

Samen een ontwerp maken en creatief bezig zijn is super leuk en aan het einde van het creatieve proces een blije klant, hoe gaaf is dat!! 

***

En we blijven dromen! Hoe mooi zou het zijn om in de toekomst samen te werken met organisaties die werk mogelijk maken voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt (zoals mensen met een beperking).

© 2019 - 2023 MarGo | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel