Levertijd
Na ontvangst van de betaling streven we ernaar:
* je niet-gepersonaliseerde bestelling binnen 5 werkdagen te verzenden, tenzij anders wordt overeengekomen.
* je gepersonaliseerde bestelling binnen 7 werkdagen te verzenden, tenzij anders wordt overeengekomen. 

Wil je je bestelling voor een bepaalde datum ontvangen, laat het ons dan weten via het opmerkingenveld of informeer van te voren even bij ons. We zullen dan onze uiterste best doen om jouw bestelling op tijd te versturen.   

Verzending Nederland

Wijnflesetiketten en letter- en cijferstickersversturen we - tot een gewicht van 100 gram - in een luchtkussenenvelop: daarvoor betaal je € 2,95.

Als het gewicht hoger is dan 100 gram, of je andere producten (erbij) bestelt, versturen we die in een brievenbusdoosje; daarvoor betaal je € 4,95.

Alles wat niet door de brievenbus past, wordt verstuurd als standaard pakketpost; daarvoor is het tarief € 6,95. Per e-mail ontvang je dan een verzendbewijs met een Track & trace code. 

Ophalen
Wil je je bestelling ophalen in Zwolle? Kies bij de verzendopties voor 'ophalen'. Je betaalt dan uiteraard geen verzendkosten. Neem even contact met ons op wanneer je langs wilt komen.  

Toevoegen
Wil je nog iets toevoegen aan een bestelling die je al geplaatst hebt en die nog niet is verstuurd? Dat kan! Bestel het gewenste product, kies bij de verzendopties voor 'ophalen in Zwolle' en laat ons via het opmerkingenveld even weten dat de nieuwe bestelling meegestuurd kan worden met de al eerder geplaatste bestelling. Mocht het zo zijn dat de verzendkosten daardoor hoger uitvallen, dan nemen we nog even contact met je op.

© 2019 - 2024 MarGo | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel